Tidig morgon i Vrinnevi

Senast uppdaterad 2023-05-06 av Magnus Bergvall

En tidig morgon i vrinnevi

Det blev en tidig morgon i Vrinnevi denna dag. Uppe med soluppgång. Ett sångsvanspar har boplats ute i våtmarken. Kanske redan börjat ruva sina ägg. Såg 10 stycken svarthackedoppingar som simmade omkring. Tog en bra tid innan jag fick en vettig chans att fotografera dem. 2 stycken grågäss var på plats och tog några bilder i morgondimman på de. När jag kom hem så sjöng en vacker hane rödstjärt och tur med bild på den.

en tidig morgon i vrinnevi
En svarthakedopping som till slut kom inom räckhåll för mig
tidig morgon i vrinnevi norrköping
Grågås i lite morgondimma
tidig morgon i vrinnevi
Svarthätta är jag ej van vid att fotografera men idag hände det
rödstjärt
Hörde sjungande rödstjärt när jag kom hem och såg den efter lite letande. Här hade jag tur för den satt sämre från början men flög ner på backen sedan upp i ett träd ganska nära mig.