En morgon vid Leonardsberg

Senast uppdaterad 2023-07-17 av Magnus Bergvall

Tidig morgon vid Leo

Det blev en tidig morgon vid Leo idag med förhoppning på att fotografera lite fåglar. När jag kom ut mot kanotudden så jagade en yngre havsörn som skrämde bort de flesta fåglarna. Efter ett tag kom en flock på 11 stycken kärrsnäppor in och landade en bit ifrån mig. Först lite för långt bort men till slut i alla fall inom foto-avstånd. En drillsnäppa landade ganska nära mig och jag hann fotografera några bilder på den innan den drog iväg.
När jag låg ner och väntade på vadare så flög en lärkfalk snabbt förbi mig.

en tidig morgon vid leo
En drillsnäppa i solens första strålar
kärrsnäppa en tidig morgon vid leo
En adult kärrsnäppa
lärkfalk
En lärkfalk flög förbi snabbt
fisktärna
En av många fisktärnor vid Leonardsberg