Lite bilder på svartsnäppa

Idag blev det lite bilder på svartsnäppa vid Leonardsberg. Uppe för 05:00 och framme strax före 05:30. En tornfalk mötte upp mig vid gården och en törnskata strax efter. Nere vid kanotudden rastade det lite vadare så som svartsnäppa, gluttsnäppa, skogssnäppa och större strandpipare. Gick ut och lade mig på liggunderlaget och en bra bit ifrån vadarna och hoppades någon skulle komma närmare. Jag hade turen på min sida och en svartsnäppa kom mot mig och till slut riktigt nära.

En gråhäger flög mot mig när jag låg ner och den såg ej mig så den fick jag bild på nära. På vägen tillbaka så hade solen värmt på och en massa amiral fjärilar flög omkring.

bilder på svartsnäppa
Svartsnäppa vid Leonardsberg Norrköping. Nikon AF-S 300 f/ 2.8
bilder på svartsnäppa
Svartsnäppa vid Leonardsberg Norrköping. Nikon AF-S 300 f/ 2.8
bilder på svartsnäppa
Svartsnäppa vid Leonardsberg Norrköping. Nikon AF-S 300 f/ 2.8
gråhäger
Gråhäger vid Leonardsberg Norrköping. Nikon AF-S 300 f/ 2.8
amiral
Amiral vid Leonardsberg Norrköping. Nikon AF-S 300 f/ 2.8