Vandring i skogen med kameran

I går blev det en vandring i skogen med kameran. Annica var ledig så hon var också med. Var en vacker dag med solsken och vi åkte först till Svängbågen. Tyvärr väldigt halt så svårt att gå. Blev inge tur där inte. På grusvägen så såg Annica en fågel och pekade ut den år mig. Det var en morkulla. Jag stannade och fick för mig att kameran låg i bagaget så gick ut men den låg ju i baksätet. Såklart jag missade en bild då på den. Den flög iväg in i skogen.

Vi åkte sedan till Torshag och en vandringsled där. Blev en betydligt lättare vandring i skogen där. Det fanns lite mesar som uppehöll sig där så som blåmes, talgoxe, stjärtmes men blev endast bild på talgoxe. Jag är lika glad för det. Snart så är våren här och även mer fåglar med den. Längtar så mycket.

Talgoxe vandring i skogen med kameran
Talgoxe i Torshag. Nikon D500. Nikon AF-S 300 f/2.8
Talgoxe vandring i skogen med kameran
Talgoxe i Torshag. Nikon D500. Nikon AF-S 300 f/2.8

Mer bilder på talgoxe