Ringtrast i Vilbergen

Igår så hittades det en ringtrast i vilbergen som rastade mycket nära där jag bor. Var hos Annica så hon och jag gick bort bara för att få se den. Visade upp sig ganska bra när den födosökte på gräsmattan. Ingen kamera med mig då. Den var kvar även idag så jag tog med mig min kamera och hoppades jag kunde få den på bild. Efter en hel del väntande så kom den ut ur syrenbusken och letade föda på gräsmattan.
Även en härfågel hade setts tidigt denna morgon vid vilbergen men det gick tyvärr inte att återfinna.

En liten uppdatering nu. Ringtrasten dök upp utanför där jag bor på gräsmattan så ett kul tomtkryss. Tog en bild på den från min balkong.

Ringtrast Vilbergen Norrköping
Ringtrast Vilbergen Norrköping
Ringtrast Vilbergen Norrköping
Ringtrast Vilbergen Norrköping
Ringtrast Vilbergen Norrköping
Ringtrast Vilbergen Norrköping
Björktrast VIlbergen Norrköping
Björktrast VIlbergen Norrköping
Ringtrast Vilbergen Norrköping
Ringtrast Vilbergen Norrköping. Fotograferat från min balkong
Blåmes Vilbergen Norrköping
Blåmes Vilbergen Norrköping