Fotograferade kungsfiskare från gömslet idag

Åkte ut till Grensholmsbron för att fotografera kungsfiskare från gömslet. Hade turen med mig idag, behövde bara vänta dryga timmen så kom en kungsfiskare och satte sig. Den satt där i någon minut och flög sedan iväg. Under tiden jag väntade på att den skulle komma tillbaka kom en annan storfiskare, storskarv som torkade sina vingar framför gömslet.

En mink kom simmande och mot mig där jag satt. Efter ett tag titta den fram vid stenarna på stranden och hann ta några bilder på den. Runt omkring mig var det ganska gott om småfågel. En mindre hackspett letade efter föda och en gärdsmyg titta in på mig. Även solen lyste lite så en mycket skön morgon i fåglarnas värld.

kungsfiskare från gömslet
Kungsfiskare vid Grensholmsbron Norrköping. Nikon D500, Nikon AF-S 300mm f/2.8
kungsfiskare från gömslet
Kungsfiskare vid Grensholmsbron Norrköping. Nikon D500, Nikon AF-S 300mm f/2.8
storskarv
Storskarv vid Grensholmsbron Norrköping. Nikon D500, Nikon AF-S 300mm f/2.8
Storskarv
Storskarv vid Grensholmsbron Norrköping. Nikon D500, Nikon AF-S 300mm f/2.8
Mink
Mink vid Grensholmsbron Norrköping. Nikon D500, Nikon AF-S 300mm f/2.8