Upp strax före 05:00 idag för att försöka mig på lite fågelfotografering. Hade tur med vädret och ljuset idag. Varmt skönt ljus strålade i mot naturen. Man får kämpa hårt för de bilder man får. Myggbiten, blöt, fästingar och lite riven men det är det värt. Jag verkligen uppskattar de bilder man lyckas få. Busksångaren skön rejält när jag klev ut ut bilen. Den satt öppet i en liten buske men flög iväg snabbt. Göken gal i kärret och till slut satte den sig i ett träd och gal för fullt. Som tur var så stod jag lite gömd och den såg mig ej förrän jag flyttade mig lite försiktigt. De är verkligen inte lätta att komma nära.

På väg mot gömslet så gick jag rakt mot en enkelbeckasin som satt i en trädtopp och jag hann inte riktigt med så bilden blev inte helt 100 i skärpan men vad gör det? En gräsand satt lite fint på en påle i motljus vid gömslet.En bläsand hane rastade i dammen men lite för långt håll för vettig bild. Vid grusvägen vid Herrebro så satt en rörsångare. Satte mig där och väntade och den kom upp en liten bit och sjöng. Det var värt att gå upp tidigt idag.

Göken gal i herrebro

Gök Herrebro Våtmark Norrköping

Mer bilder på gök

Enkelbeckasin Herrebro Våtmark Norrköping

Enkelbeckasin Herrebro Våtmark Norrköping

Mer bilder på enkelbeckasin

Gräsand Herrebro Våtmark Norrköping 2021-06-09

Gräsand Herrebro Våtmark Norrköping

Mer bilder på gräsand

Rörsångare sjungande

Rörsångare Herrebro Norrköping

Mer bilder på rörsångare