Försök att fotografera vadare

Nu har jag 2 lediga dagar innan helgjobb. Åkte ut till Leonardsberg för att försöka fotografera rastande vadare. När jag kom fram till kanotudden så insåg jag snabbt att det blir nog inga vadare på bild idag, fanns inte en enda vid maderna. Satt mig och väntade om något kom något skulle komma och flyga förbi. Visst kom det några vadare, en mosnäppa, en brushane och en enkelbeckasin men ingen som ville landa och rasta. Gott om ladusvalor som sträckte och födosökte. Gick bort mot vassen för att se om det fanns något att fotografera där. Ganska snabbt hörde jag ett läte från en blåhake. Fick syn på den där den satt lite gömd i toppen i vassen. Till slut så började den födosöka och flyttade sig lite mer öppet och jag fick några bilder på den vackra fågeln. I morgon gör vi nya försök någonstans att fotografera.

Blåhake
Blåhake Leonardsberg Norrköping
Sävsparv
Sävsparv Leonardsberg Norrköping
Tamduva
Tamduva Leonardsberg Norrköping