Det blev bäver på bild idag. Annica jobbar även idag så lämnade henne på jobbet. När väl solen tittade fram så tog jag med kameran och kikaren för en sväng i staden. Stannade först vi Strömsparken och gick en liten sväng utan att fotografera något. När jag sedan åkte förbi Strömsholmen såg jag något från bilen och jag parkerade bilen och där var bävern. Nu blev det bättre bild än den jag har när en ligger och sover. Är verkligen inte ofta man får bäver på bild.

Bäver på bild

Strömsholmen Norrköping

Fågelmatning och trastar i Vilbergen

Gick bort till matningen vid Skarphagen för att se om det kunde bli lite porträttbilder på fåglar. Gått om mesar och finkar som födosökte bland godsakerna. Blev lite bilder på grönsiska och även en entita. Knallade sedan hemåt och då såg jag en stor flock med björktrastar, säkert över 200 stycken som flög omkring och även satte sig i rönnbärsträd. Stannade till ett tag och i flocken så var i alla fall en rödvingetrast som jag hann med att ta några bilder på. Finns en hel del rönnbär kvar på träden i VIlbergen. Kanske det kan dyka upp några tallbitar framöver. Blev väldigt glad över att få bild på bäver idag.

Grönsiska i Skarphagen Norrköping

Entita i Skarphagen Norrköping

Rödvingetrast i Vilbergen Norrköping

Björktrast i Vilbergen Norrköping